– Apples smartklokke i produksjon fra november
(Bilde: Montasje: Martin Hajek)

– Apples smartklokke i produksjon fra november

Treffsikker analytiker med detaljer om iWatch.

Det lanseres smartklokker i øst og vest, lenge før forbrukerne er helt sikre på hva de skal bruke produktene til. Det var ventet at Samsung og Apple ville drive utviklingen, men til tross for relativt gode produkter, ser det ikke ut til at Samsungs Gear-serie har revolusjonert kategorien. Dermed er det mange som ser til Cupertino, og Apple.

En smartklokke fra Apple har vært på ryktebørsen i lange tider, og analytikeren Ming-Chi Kuo i KGI Securities, hevder nå at klokken vil gå i produksjon i november i år. Dette er en forsinkelse sammenliknet med tidligere estimater fra samme sted, ettersom klokken var ventet å gå i produksjon i september. Til tross for forsinkelsen ventes det likevel at klokken vil rekke julesalget på denne siden av nyttår.

Kuo sier også at de har skrudd ned forventningene til antall solgte iWatch-enheter i år.

Helt ny maskinvare

Det skal være kompleks ny maskinvare som er årsaken til utsettelsen. Det ventes nemlig at klokken vil være utstyrt med en fleksibel AMOLED-skjerm dekket av safirglass. Den skal også være svært motstandsdyktig mot elementene, og ha en helt ny systembrikke på innsiden.

Akkurat hva som ligger i dette er litt uklart. Selv om safirglass tåler mye, vil klokken neppe bli fleksibel i sin helhet, slik man kanskje kunne håpe med et fleksibelt AMOLED-panel som skjerm. 

Lansering av klokken er ventet å skje i løpet av oktober.

Les også: – iWatch kan koste over 10 000 kroner

(Kilde: 9to5mac.com)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen