Apple tilbakekaller batterier på 15" Powerbook maskiner

Dette gjelder Powerbook-modeller, med 15" skjerm, som er produsert fra januar 2004 til august 2004. Det farlige batteriet som må byttes er laget av LG Chem, Ltd. i Sør-Korea. Ifølge Apple gjelder ikke tilbakekallelsen noen andre modeller fra Apple, hverken iBook og Powerbook.

Powerbook batteri kode

Batteriene det gjelder har modellnummer A1045, og har serienummer som starter med HQ404, HQ405, HQ406, HQ407 eller HQ408. Ingen andre batterier har denne feilen med overoppheting.

For å finne etiketten med denne informasjonen må man ta ut batteriet av maskinen. Informasjonen finnes på undersiden, slik bildet til venstre antyder. Serienummeret er trykket under strekkoden på batteriet.

Det er viktig å bemerke seg at dette også gjelder ekstrabatterier kjøpt fra Apple.

For å få erstattet batteriet må man ta kontakt med Apple (se link til kilde under). Det Apple trenger er serienummeret på Powerbook-modellen, serienummeret på batteriet og adressen det nye batteriet skal sendes til. Apple vil verifisere batteriets serienummer før de sender ut nytt batteri. Prosessen er uansett kostnadsfri. Skal man skifte mer enn tre batterier ønsker Apple at man tar direkte kontakt med dem på telefon.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen