Apple til topps

I går ble The Global Mobile Awards avholdt for sekstende gang. Som alltid var det knyttet spenning til hvem som skulle stikke av med de gjeveste prisene.

Apples iPhone 4 ble tildelt prisen for "Beste mobile enhet", og det juryen la til grunn var skjermen, designet og at den er bygget i flotte materialer. Det ble også utdelt en pris for beste produsent, og der var det HTC som trakk det lengste strået. Juryen mente at porteføljen var sterk, og spesielt HTC Desire ble trukket frem som en svært god Android-telefon.

Les også:

Angry birds til topps

I kategorien "Årets applikasjon" ble det delt ut priser for fire forskjellige plattformer. Det svært populære spillet "Angry Birds" fra det finske selskapet Rovio fikk prisen på Apples iPhone-plattform. Android-prisen gikk til Google Maps, som fikk skryt for å ha vært svært flinke til å holde applikasjonen oppdatert, og utvikle den til et verktøy som folk bruker og er fornøyde med. Det ble også delt ut en pris for beste applikasjon uansett plattform, og det ble utdelt nok en pris til Rovio.

Les også:

(Kilde: globalmobileawards.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen