Apple tablet med 15" skjerm?

Det har lenge gått rykter om en "forvokst Iphone", eller et surfebrett, fra Apple. De fleste kildene omtaler en versjon med 10 tommers skjerm, men nå er det også snakk om en 13 og 15 tommers skjerm.

15, 13 eller 10 tommers skjerm?

Ifølge appleinsider.com og gizmodo.com, som hevder å ha sikre kilder, kan det komme to "tablet-er" med 13 og 15 tommers skjermer. En av disse skal kjøre en fullversjon av Mac OS 10.5. Kilden anslår at enhetene ikke skal lanseres før første kvartal 2010. 

Det er høy usikkerhet om hvilke av skjermstørrelsene som blir lansert, men flesteparten av ryktene omhandler versjonen med 10 tommers skjerm.

Kilden skal ha sterk tilknytning til Apple, men vet ikke om modellene han skal ha få se var preproduksjonseksemplarer eller om de bare var laget for demonstrasjon.  

Nye Ipod-er 9. september?

Ryktene om at Apple holder en lansering 9. september anses som sikre, og appleinsider.com mener å kunne bekrefte en Apple-event denne dagen. 

Vi kommer altså trolig ikke til å se noen av surfebrettene. I stedet ser det ut som en ny rekke med Ipod-er, som er rykter vi tidligere har omtalt. Lanseringen skal nemlig være "musikk-relatert". 

Det er forventet lansering av en ny Ipod Nano og en ny Ipod Touch, som begge skal ha innebygget kamera. I tillegg går det rykter om en ny versjon av Itunes-programvaren, nemlig versjon 9, som skal ha innebygget støtte for sosiale nettverk. Etter all sannsynlighet er det snakk om Facebook, Twitter, Flickr eller andre lignende tjenester. 

(Kilder: Appleinsider, Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen