Apple pynter på Mini

Etter lanseringen av Iphone 4G kommer nå Apple med en oppgradert Mac Mini. Oppgraderingen består først og fremst av kraftigere grafikkytelse, en ny HDMI-port og en ny leser for SD-kort. Selv hevder Apple at den nye maskinen har opp til dobbel grafikkytelse, vi antar de da tenker på tidligere generasjoner med Mini. I tillegg har kabinettet blitt pyntet på samt at strømforsyningen er flyttet inn i maskinen.

Sentralt plasser i Mini finner vi en Intel Core 2 Duo på 2,4 GHz, en harddisk på 320 GB og 2 GB med minne. På grafikksiden finner vi Nvidias Geforce 320M. Den nye Mini skal redusere effektforbruket med 25 prosent, og ligger nå på under 10 Watt ved idle. Prisen i Norge blir på 6590 kroner veiledende.

Om du planlegger en liten hjemmeserver kommer Mini også i en utgave med Mac OS X Snow Leopard Server. Da er prosessoren justert opp til en 2,66 GHz-variant, samtidig som minnemengden er økt til 4 GB. I tillegg er den ene harddisken byttet til to stykker på 500 GB. Prisen her er satt til 9390.

Maskinene kan kjøpes via Apples nettbutikk i Norge allerede i dag, og som vanlig kan man også nå gjøre mindre endringer i oppsettene selv.

(Kilde: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen