Apple oppdaterer MacBook
Teknofil

Apple oppdaterer MacBook

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Noen ganger i året samles IT-presse, geeks og fanboys av alle kjønn til noen timers felles ekstase der menn gråter, kvinner brøler og Apple lanserer nye produkter. Dersom du fulgte med på gårsdagens sirkus har du sikkert allerede fått med deg at en ny iPhone er på trappene.

Men har du allerede fått nok av iPhone 3GS er det også greit å merke seg at det skjedde noe med Apples bærbare linje i går kveld. Så ekstremt mye nytt er det riktignok ikke, men det er kanskje heller ikke noe poeng i å gjøre om på noe som fungerer. Trekker vi paralleller til bilindustrien snakker vi altså om en "facelift".

Mindre MacBook Pro
Den store nyheten er strengt tatt at 13,3-tommeren i aluminium nå heter MacBook Pro og har (sammen med 15-tommeren) fått nytt batteri. Disse modellene skal nå i følge Apple selv holde ut i 7 timers, mot 8 timer på 17-tommeren. Ulempen her er at batteriet nå er integrert, så det er ikke noe poeng i å dra med seg ett i reserve.

Ellers finner vi at alle bærbare modeller, også MacBook Air, nå får mulighet for større harddisk/SSD og raskere prosessor.

Ønsker du deg en MacBook kommer som vanlig prisen helt an på hva du hva du ønsker av ytelse - MacBook Pro på 13 tommer starter for eksempel på 10490 kronasjer, men kan enkelt komme opp i nærmere 30 høvdinger dersom du flesker til med stor SSD og 8 GB minne. Har du dårlig råd - men fremdeles krever Apple - er det greit å vite at den gamle MacBooken i plast fremdeles holder koken.

Sjekk ut Apple Store for detaljer.
Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen