Apple oppdaterer Ipod Nano
Teknofil

Apple oppdaterer Ipod Nano

For ikke lenge siden lanserte Apple sin nye Ipod Nano. Nå gir de spilleren støtte for sitt nye headset og fikser en rekke feil.

Støtte for nye hodetelefoner
Ipod Nano ble i år lansert i ny og slankere utgave. Med sin nyeste oppdatering håper utvilsomt Apple at Nano skal bli enda bedre. Den største oppdateringen gir Nano nå støtte for Apples nye hodetelefoner og headset. De nye hodetelefonene skal ha langt bedre kvalitet enn de velkjente hvite klassiske hodetelefonene Apple legger ved sine spillere. I tillegg har de nå blitt utstyrt med volumkontroll og mikrofon.


Ipod Nano får nå støtte for Apples nye øreplugger som har mikrofon og volumkontroll. Mikrofonen blir derimot lite anvendelig på Ipod Nano uansett.

Retter småfeil
Apple retter også noen mindre feil som har blitt funnet i Ipod Nano. Blant annet vil kunder som har Ipod Nano og Nike Kit få en mer stabil opplevelse når de kombinerer disse. Det vil samtidig bli mulig å slå av funksjonen cover flow når spilleren legges horisontalt. Apple retter også opp problemer med bilder som har oppstått etter at Ipoden har vært i dvalemodus.


Du kan nå slå av visningen av billedcovere når du legger Ipoden din horisontalt.

Kunder som ikke har Ipod Nano, men Ipod Classic vil også nå kunne oppgradere slik at spilleren kan kombineres med Apples nye headset og hodetelefoner. I tillegg fikses en bug spilleren har hatt når den skal lagre spillelister skapt gjennom funksjonen Genius.

For å oppdatere spilleren må du koble den til din maskin og starte opp Itunes.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen