Apple oppdaterer iMac


Produktnyhetene fra Apple kommer på løpende bånd. For kort tid siden ble både Mac OS X Tiger lansert, og rett før det hadde Apple G5 2,7 GHz kommet på banen. Nå er det altså iMac-serien som er blitt fornyet.

Maskinen har blitt svært kompakt og minner nesten om en litt klumpete LCD-skjerm. iMac kommer nå med en PowerPC-prosessor på 1,8 eller 2,0 GHz. Skjermkortet skal være kraftigere enn før. Denne gangen baseres det på en Radeon 9600-brikke fra ATI. Skjermminnet er på 128 MB.

Videre har Apple inkludert sin nye 8X SuperDrive. Denne befinner seg på siden av maskinen, i form av en slot-in-brenner. På nettverkssiden finner vi både Gigabit ethernet og innebygd AirPort Extreme.

Som standard leveres maskinene med 512 MB DDR400-minne. Maksimum minne på iMac er på 2 GB. Som standard leveres de to enkleste modellene med harddisker på 160 GB, men man kan også velge harddisker på 250 og 400 GB.

Pris og tilgjengelighet
Prisene på iMac spenner fra 11290 kroner for den enkleste modellen og opp til 15790 kroner for modellen med 20-tommers skjerm. Alle modellene kan bestilles fra Apples nettbutikk.

(Kilde: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen