Apple med ny OS X-versjon

Apple har sluppet Mac OS X 10.4.2 som skal blant annet et hull som kan føre til DoS-angrep. En sårbarhet i TCP/IP-protokollen som skal kun påvirke Mac OS X 10.4 Tiger og Mac OS X Server 10.4.

Oppdateringen skal dessuten fikse følgende problemer:

  • Et problem med Dashboard som gjør at et tredjepartprogram kan erstatte et program fra Apple som i utgangspunktet leveres med OS X 10.4. Problemet er at brukerne ikke er klare over at de kjører et tredjepartsprogram. Oppdateringen fører til at brukere får et vindu som varsler at de er i ferd med å installere et tredjepartsprogram.

  • Forbedret støtte for trådløst nettverk med Advanced Encryption Standard (AES) kryptering i Wi-Fi Protected Access Pre-shared Key (WPA-PSK) og forbedret WPA-kryptering.

  • Problemer med Mac OS X Server i forbindelse med filrettigheter ved bruk av AFP filtjenester. Bedre støtte for Open Directory og Windows Server 2003 Active Directory, og forbedret filsystem.

Mac OS X 10.4.3 skal også en rekke småproblemer i versjon 10.4, blant annet problemer med Mail, iChat AV, Safari og Finder.

Du finner mer informasjon om Mac OS X 10.4.2 på apple.com pluss mulighet til å laste ned den nye versjonen.

Kilde: eweek.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen