Apple med ny iPhone

Apple har oppgradert sin iPhone-mobil med dobbel lagringskapasitet. Den nye 16 GB-modellen kom imidlertid ikke som noen overraskelse. Ryktene om en slik versjon har gått i månedsvis. Beklageligvis er det ikke gjort noen flere forbedringer på telefonen.

Les også:

- Vi tester Apple iPhone
- Taper milliarder på opplåste iPhone
- Synchronika utvider iPhone-støtten

Ingen 3G

For mange hadde nok håpet at når Apple først kom med en oppgradering av sin mobiltelefon, ville det være mer omfattende. Ikke minst har mange ønsket seg 3G eller HSDPA på denne mobilen. Om ikke det blir HSDPA, så regner nok de fleste med at det i hvert fall kommer en 3G-versjon i løpet av våren.

Det er heller ingen nyheter i forhold til når denne mobilen dukker opp i Norge. Fortsatt er den kun tilgjengelig i USA, Storbritannia, Frankrike og Tyskland. Den nye 16 GB-modellen av iPhone koster 100 dollar mer enn originalen i USA. Prisen for den nye er på 499 dollar (2 705 kroner).Oppgraderer iPod Touch

Samtidig med den oppgraderte mobiltelefonen lanserer selskapet også en oppgradert versjon av MP3-spilleren iPod Touch. Toppmodellen vil nå ha 32 gigabyte internminne, og vil komme i tillegg til de to eksisterende modellene med 16 gigabyte og 8 gigabyte lagringskapasitet.

Prisene på de tre iPod Touch-spillerne er henholdsvis 3 790 kroner, 2 990 kroner og 2 290 kroner. Den nye iPod Touch-spilleren er tilgjengelig i butikkhyllene umiddelbart.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen