Apple med fargerik mini-iPod

Ryktene om en mini-iPod med harddisk til under to tusen kroner var dermed nesten sanne. IPod Mini-spillerne til Apple blir trolig litt dyrere enn de fleste hadde håpet på, men 4 GB for rundt 2500 kroner er langt på vei et av de beste tilbudene i denne klassen. Selv om en litt større iPod med 15 GB koster like under tre tusen kroner.

IPod mini får nøyaktig lik programvare som iPod-storebrødrene og det samme fysiske grensesnittet - slik at fjernkontroller og tilleggsutstyr kan brukes på begge to. De små iPodene får også det samme runde hjulet som iPoden er kjent for, men hjulet vil være trykk-knapp-basert i stedet for å rulle.

iPod Mini vil også bruke både FireWire og USB 2.0 og synke med iTunes på både PC-er og Mac-er. Filformatene som spilleren støtter er AAC, MP3, Audible, AIFF og WAV. Som vanlig finnes det ingen opptaksmuligheter, men til gjengjeld er det mulig å spille kabal og lagre kontaktinformasjon på spillerne.

I skrivende stund finnes det ingen informasjon om når iPod Mini kommer til Norge - selv ikke den norske versjonen av AppleStore har noen informasjon de nye spillerne enda.

Les mer om iPod Mini på Apples produktsider.

(Kilde: Apple)

Kommentarer (53)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen