Apple lanserer ny MacBook

For deg som allerede nå har tenkt å kjøpe inn en bærbar for det kommende skoleåret, eller egentlig bare venter på å ha en god unnskyldning å bruke feriepengene på, er det kanskje en god nyhet at Apple omsider oppdaterte sin rimeligste bærbare.

Den vanlige hvite MacBook-en har nå fått et større batteri, pluss den samme prosessoren og grafikkløsningen (2,4 GHz Intel Core 2 Duo og Nvidia GeForce 320M) som vi finner i 13-tommeren av MacBook Pro, som vi jo nylig hadde en test av. Forskjellen på inngangsmodellene for MacBook og MacBook Pro er nå altså ganske så liten - av innmat er det i hovedsak at MacBook har 2 GB RAM og Pro har 4 GB.

MacBook Pro kan være et smartere kjøp
Samtidig blir prisen på en MacBook også satt opp med en femhundrelapp til 8490 kroner, og da blir det nok fristende å heller gå for den litt lettere og tynnere Pro-utgaven. Skal du uansett ha 4 GB minne i maskinen, er det nemlig kun 650 kroner som skiller de to modellene. I forhold til en normal MacBook kan jo Pro også skryte av aluminiumskabinett, FireWire 800, minnekortleser og bakgrunnsbelyst tastatur.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen