Apple lager chat til Iphone

For i patentsøknaden illustreres det nøyaktig hvordan en applikasjon for øyeblikkelige meldinger (chat) vil fungere på Iphone, ifølge Apple Insider. Dette kommer som en glede for de mange som har savnet ordentlig chat på Iphone.

Det finnes riktignok flere tredjepartsprogrammer for chat til opplåste Iphone-mobiler, men funksjonaliteten på disse er ganske varierende.

Bedre tekstmeldinger
Samtidig viser patentsøknaden også hvordan selskapet kan videreutvikle programvaren i telefonen til å være medre for tekstmeldinger. I stedet for dagens løsning, der det dukker opp et ordforslag over bokstavene som tastes, illustreres det hvordan det skal det komme opp flere forskjellige forslag.

Dette vil utvilsomt være en fordel, for selv om dagens løsning fungerer er det liten tvil om at det er store rom for forbedring på akkurat dette område.

Selger bedre
Nå ser det også ut til at det europeiske Iphone-salget har tatt sg litt opp i det siste. Flere operatører i Europa satt ned prisene i forrige uke, og blant annet i Storbritannia ryktes det nå om en fordobling av salget, skriver Macworld.

Dette gjelder stort sett versjonen med åtte gigabyte lagringskapasitet. Modellen med 16 gigabyte skal de fremdeles sitte inne med store kvantum av.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen