Apple klare for storlansering

Det har lenge versert rykter om at Apple planlegger en større oppgradering av sine Mac-maskiner og Ipod-spillere. Butikker som fører disse produktene har blitt advart mot at lageret skal tømmes. På bakgrunn av dette har ryktene fått ben å gå på, og nå har det også dukket opp bilder.

Ansiktsløft for Ipod Nano
Det er bloggeren Kevin Rose, mannen som i sin tid grunnla nettsiden Digg, som tilsynelatende har fått fatt i bilder av den nye versjonen av Ipod Nano, ifølge Cnet News. Skal du tro bildene så planlegger Apple å gå tilbake til spillerens gamle design med en avlang slank form. Skjermen vil derimot bli vesentlig større enn tidligere. Ifølge bildene Rose har fått fatt på så hvil styrehjulet fortsatt være på plass. Dette kan tyde på at spillerens skjerm neppe vil være berøringssensitiv i denne omgang.


Ifølge Kevin Rose er dette nye Ipod Nano. (Foto: Kevin Rose).

Ipod Touch vil også gjennomgå en mindre oppgradering, men kun ørlite på utsiden. Derimot vil de bli utstyrt med vesentlig oppgradert programvare lignende den Iphone 3G har. Rose påstår samtidig at alle spillerne vil få nedsatt pris for ikke å bli utkonkurrert av Iphone.

Ingen informasjon om nye Mac-maskiner
Kevin Rose har ingen kilder på informasjonen han har lagt ut, men disse opplysningene stemmer godt med hva som har versert tidligere. Det har også versert rykter om at det skal komme nye Mac-maskiner. Flere påstår disse vil ha trykkfølsom skjer eller også skjerm i touch-paden. Kevin Rose har ingen informasjon rundt dette, så hva Apple vil by på her er usikkert. Derimot har det dukket opp bilder som tilsynelatende viser at Apple vil gi sine Macbook Pro-maskiner mykere former, ikke ulikt designet på Apple Air.


Får Macbook Pro et mykere design?

Om dette bildet stemmer med virkeligheten er svært usikkert da det er mange Apple-entusiaster som stadig produserer nye kreative utgaver av selskapets produkter. De fleste av disse viser seg å være fantasiutgaver som aldri forlater tegnebrettet.

Apple selv har ingen kommentar angående de nye opplysningene. Det forventes at de nye produktene vil lanseres i september.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen