Test

Apple iPod mini: Liten og lekker

Uten at undertegnede kan anse seg selv som synsk eller videre klarsynt, vil jeg anse det som rimelig sikkert at svært mange av våre lesere kan tenke seg en iPod mini under juletreet i år. En nedskalert versjon av iPod høres jo utvilsomt spennende ut!

iPod mini er nøyaktig hva det høres ut som: En mini-versjon av iPod. Displayet er mindre, knappene er mindre, harddisken er mindre og selvsagt er den fysisk sett mye mindre. Med alt som har blitt mindre, har dessverre også batteriet blitt mindre, og iPod er ikke kjent for å ha best batterikapasitet i utgangspunktet.

iPod mini er på mange måter en konkurrent til Creatives MuVo2, som vi tidligere har sett på. Begge baserer seg på en 4 GB MicroDrive. For de uinnvidde er dette i praksis et CompactFlash TypeII-kort fra Hitachi med en svært liten harddisk innvendig i stedet for flashminne.

En kan også anse spilleren som en direkte konkurrent til Creative Zen Micro som vi, litt avhengig av når den blir tilgjengelig, forhåpentligvis rekker å få testet før jul. Creative MuVo2 ser forøvrig ut til å fases ut til fordel for Zen Micro.

Vi takker Komplett.no som lånte oss produktet til test.

Apple iPod mini 4 GB   Les mer »

Kommentarer (44)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen