Test

Apple iPod 3 20 GB

Apple var i utgangspunktet et garasjefirma som egentlig fokuserte på å lage personlige datamaskiner, og mange hevder hardnakket at de alltid har laget, og fortsatt lager, markedes beste datamaskiner. Det kan derfor virke merkelig at iPod, Apples bærbare harddiskbaserte MP3-spiller, i dag er den største inntektskilden til Apple.

iPod er ikke lenger bare en MP3-spiller, det er et symbol på det moderne menneske: En person som følger med på utviklingen og som samtidig har sansen for det estetiske og elegante. For det er ingen tvil om at iPod er noe langt mer enn en MP3-spiller: For mange har det blitt nærmest som en religion man forsvarer med nebb og klør - det å si noe nedsettende om iPod er omtrent det samme som å banne i kirka.

Mange har likevel forholdt seg noe skeptiske til iPod, først og fremst fordi det etter hvert har kommet svært mange konkurrenter på banen, og flere av de har laget minst like gode MP3-spillere til en langt rimeligere pris. Diskusjoner om hva som er best av iPod og Creatives motstykke "Jukebox Zen (NX)", har vært mange, uten at noen har klart å komme fram til noe entydig svar, der lydkvalitet og pris har vært Creatives beste argument.

Vi har tatt en nærmere titt på hva alt oppstyret egentlig handler om.

Vi sender en stor takk Komplett som lånte oss MP3-spilleren til testing og til Koss som har stilt hodetelefoner til disposisjon.
Apple iPod 20 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen