Apple gir opp utstillingsvindu
Teknofil

Apple gir opp utstillingsvindu

Apple har i mange år satset hardt på messen Macworld Expo. Her har de presentert nye produkter og planene fremover. Nå er det derimot slutt.

2009 blir siste år
Apple annonserer nå på sine pressesider at messen som holdes i januar 2009 vil bli den siste hvor selskapet deltar. I tillegg vil hovedpresentasjonen på messen, ansett som en av de viktigste for Apple, bli holdt av Phillip Schiller, Apples produktansvarlig, og ikke Steve Jobs slik som forventet.

Apple selv sier de har andre kanaler ut til publikum som de heller vil prioritere.

- Apple kommer ut til publikum på flere måter enn noen gang tidligere, så som mange selskaper anser vi salgsmesser som mindre viktig for å nå ut til kundene. Apple Store blir stadig mer populære med mer enn 3.5 millioner besøkende hver uke, og nettsiden Apple.com lar Apple komme i direkte kontakt med fler enn hundre millioner kunder i verden på innovative nye måter, skriver Apple i pressemelding.


Messen vil fortsette
Selv om Apple ikke vil delta videre så vil messen Macworld Expo fortsette fremover. Paul Kent fra IDG, som står som arrangør for messen, sier til Ars Technica at publikum fortsatt vil være interessert i messen selv om Apple takker for seg.

- Macworld Expo har overlevd i 25 år på grunnlag av sterk støtte fra medlemmer av Mac-samfunnet som bruker Macworld for å finne nye produkter og lære om utvikling. Vi vil fortsette å tilfredsstille denne interessen også i 2010, sier han ifølge Ars Technica.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen