Apple fisker frem en frekkere iMac

Apple fisker frem en frekkere iMac

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple kan nå melde at iMac kommer med siste generasjon med Intel-prosessorer, nemlig den mye omtalte Sandy Brigde-generasjonen. Kort fortalt, om vi skal svelge alt Apple sier rått, så skal den nye iMac yte opp til 70 prosent bedre, og grafikken være opp til tre ganger bedre enn forrige generasjon.

Thunderbolt er naturlig nok på plass. Dette er en teknologi som ble introdusert med MacBook Pro noe tidligere i år og som har kommet til via et samarbeid med Intel.

iMac får også bygget inn FaceTime HD, slik at den således er i takt med iPad 2, iPhone 4 og de andre nye produktene fra Apple. Designen er holdt som tidligere, med glass og aluminium i en skjønn forening.

21,5-tommeren kommer i to grunnkonfigurasjoner. Den første har en Intel Core i5 på 2,5 GHz under panseret, AMD Radeon HD 6750M og 500 GB med harddiskkapasitet. Prisen for denne er satt til 9490 kroner. I tillegg kommer en variant med en Intel Core i5 på 2,7 GHz, AMD Radeon HD 6770M og 1 TB med lagringskapasitet. Prisen for sistnevnte er på 11 690 kroner.

27-tommeren kommer med en Intel Core i5 på 2,7 GHz, AMD Radeon HD 6770M og 1 TB med lagringskapasitet. Prisen her er 13 490 kroner. I tillegg kommer toppmodellen med en 3,1 GHz i5 under panseret. I tillegg har denne AMD Radeon HD 6970M og 1 TB med harddiskkapasitet. Prisen her er 15 490 kroner.

I tillegg til basisoppsettene har man som vanlig mulighet til å fylle på med varianter fra Intel på opp til Core i7 3,4 GHz, harddisker på opptil 2 TB og en SSD på opptil 256 GB.

(Kilde: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen