Apple dreper opplåste iPhones

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Har du en opplåst iPhone, har du ifølge Apple all grunn til å bekymre deg. Telefonen kan nemlig bli ubrukelig, og garantien hjelper deg ikke.

I USA ble den berømte iPhone sluppet allerede 29. juni, og da kun låst til operatøren AT&T. Det betyr at telefonen kun er tiltenkt bruk i AT&T-nettet i USA.

Det er ingen hemmelighet at mange som ikke bor i USA eller som bare ikke vil ha AT&T-abonnement også har gått til innkjøp av telefonen, og låst den opp uten Apples eller AT&Ts velsignelse.

Nå sier Apple klart ifra om at programvare som låser opp telefonen kan føre til at telefonen blir ubrukelig i fremtiden. De kaller de "uautoriserte modifikasjonene" ødeleggende for telefonen.

Det er når du installerer en orginal oppdatering til iPhone at problemene kan oppstå. En ny oppdatering skal blant annet inkludere iTunes Wi-Fi Music Store, som lar deg handle musikk rett fra iPhone over bredbåndslinjen din.

En uautorisert modifisering av iPhones programvare er et brudd på lisensreglementet, forklarer Apple i en pressemelding. Skader som eventuelt måtte skje når du oppdaterer telefonen, vil derfor ikke dekkes av iPhones garanti.

(Kilder: Theinquirer)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen