Apple biter i det sure eplet

Apple søker stadig etter nye medarbeidere, og nå behøves det "en motivert, høyst teknisk test-/synkroniseringsutvikler til Exchange, med utmerkede problemløsning- og kommunikasjonsevner." Dette tyder på at Iphone sannsynligvis offisielt vil støtte mer enn bare Pop3- og Imap-funksjonaliteten.

- Ditt fokus vil være å teste Exchange- og Outlook-funksjonaliteter med Apples nye, innovative mobil, heter det i stillingsbeskrivelsen.

Les mer:

- Nå kan Iphone også ta opp video
- Er dette Iphone med Tomtom-GPS?
- Denne mobilen skal angripes i 2008

Mange vil ha Exchange

At Apple søker synkroniseringsutviklere, tyder i aller høyeste grad på at Apple ønsker å levere støtte til Exchange. E-post, avtaler og kontakter kan da enkelt bli synkronisert mellom Iphone og Outlook.

Mangelen på Exchange-støtte er nemlig hovedgrunnen til at mange bedrifter ikke velger Iphone. Dette fordi Outlook-klienter og Exchange-servere er vidt utbredt i forretningsverden. I en spørreundersøkelse av on-a-mac.com, der rundt 900 er spurte, bekreftes det at 95 prosent av alle spurte kunne tenkt seg å kjøpe en Iphone dersom den fikk full støtte for Exchange. Kun én prosent var fornøyd med dagens støtte.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen