Vil du ende opp som dette paret dersom du kjøper deg en Apple Watch?
Teknofil
Vil du ende opp som dette paret dersom du kjøper deg en Apple Watch? (Bilde: Apple/Shutterstock 148129085)

– Apple Watch kan ødelegge sexlivet ditt

Distraherende, mener amerikansk sexolog.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Teknologien griper stadig dypere inn i vår hverdag, og mange forventer at den neste store «bølgen» vil være gjennom såkalte «wearables». Altså smarktlokker og slikt. Nå mener imidlertid en av de fremst sexologene i USA at Apples nylig lanserte smartklokke, Apple Watch, vil kunne ødelegge sexlivet ditt – rett og slett fordi den alltid vil henge tilgjengelig på armen din.

En distraksjon

Påstanden over høres unektelig litt merkelig ut, men nettsiden The Daily Dot ser ut til å være enig. Det er nemlig den ganske anerkjente sexologen Dr. Ruth Westheimer som har kommet med påstanden – og det på en Twitter-melding:

Slik så Twittermeldingen med oppmuntringen om å ikke å ha på Apple Watch når du skal snakke med din  kjøre ut.
Slik så Twitter-meldingen med oppmuntringen om å ikke å ha på Apple Watch når du skal snakke med din kjøre ut. Foto: Twitter/Skjermdump

Kommentaren fra Westheimer kom få timer etter at Apple hadde lansert klokken og de to nye iPhone-modellene, og det ser ut til at en del er enige med henne om at klokken kan virke distraherende.

I en undersøkelse i den samme saken kommer det fram at 62 prosent av de spurte kvinnene regelmessig eller noen ganger avbryter sexakten for å sjekke mobiltelefonen sin.

Dét er ganske mange mennesker, men allikevel er det lov å spørre seg: er dette egentlig noe vi trenger å bekymre oss over? Det vil alltid være tusen svar på sånne spørsmål, men hovedregelen blir vel at man tar av klokken når man skal være intim med sin kjære, på samme måte som man tar av seg sokkene eller ytterskoene.

Med mindre du liker å ha på deg sånne ting hele tiden, da.

Misfornøyd med Apple Watch?
Slik kunne den ha sett ut, om den var rund! »

(Kilde: The Daily Dot, Twitter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen