Apple vil lansere iTunes for Android
Teknofil
(Bilde: Apple/Google)

Apple vil lansere iTunes for Android

Ønsker å ta opp kampen med Spotify.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apples programvare for kjøp, avspilling og overføring av musikk mellom enheter – iTunes – vil om kort tid bli tilgjengelig for Android-brukere via Google Play.

Det mener i alle fall tre personer med nær tilknytning til prosjektet, som har blitt sitert i amerikanske Billboard Magazine. Ifølge dem så ønsker Apple å gjøre iTunes tilgjengelig for Android-brukere på bakgrunn av at stadig flere kjøper seg en enhet med Android, samtidig som mengden som strømmer musikk via telefonen også øker.

Vil lansere en fullverdig musikktjeneste

Med iTunes for Android vil det gigantiske musikkbiblioteket bli tilgjengelig for langt flere enn hva det er i dag, samtidig som Apple også jobber tett opp mot musikkprodusenter for å tilby eksklusivt innhold til sine brukere.

De fleste har blitt vant til at du med iTunes er nødt til å kjøpe sangene for en engangssum, men med Android-applikasjonen ønsker Apple å tilby en programvare der du betaler for strømming. Med andre ord ønsker de for alvor å ta opp kampen med Spotify, som i dag er den desidert største på strømming av musikk på tvers av plattformer.

Apple blir også nødt til å gjøre noe med laderne sine:
Innen 2016 blir selskapet nødt til å følge EU-standarden
»

(Kilde: Cellular News)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen