(Bilde: Illustrasjon: iDownloadblog)

Apple tester større skjermer

13-tommers iPad og iPhone på opptil 5,7 tommer. Dette kan bli stort.

Apple tester ut både iPhoner og iPader med større skjermstørrelser, melder den anerkjente avisen The Wall Street Journal.

Ifølge rapporten deres tester Apple ut nettbrett med skjermer på opptil 13 tommer, samt flere modeller av iPhone med større skjermer enn dagens 4-tommers skjerm. 

Gigantskjermer

Det er selvfølgelig ingen garanti for at modellene som testes ut av Apple vil ende opp i butikken. I mange tilfeller får de produsert opp ulike versjoner av telefonene og nettbrettene sine, før de bestemmer seg for én av modellene.

Historisk sett er Apple kjente for å ikke tilby så mange varianter av ett produkt, selv om de siste årene har både iPhone og iPad gått fra å bare ha én størrelse, til to. 

Ifølge det sør-koreanske nyhetsstedet ET News tester Apple en 12,9-tommers iPad mens Reuters rapporterte forrige uke at Apple ser på både 4,7- og 5,7-tommers skjermer til iPhone.

Ny iPad i år

Ifølge Wall Street Journal vil Apple slippe en ny, "vanlig" iPad i år, med 9,7-tommers skjerm. Den vil imidlertid bli tynnere enn dagens modell, takket være en ny berøringsteknologi selskapet  allerede benytter seg av i iPhone 5.

Les mer om de store iPhone-skjermene: 
Neste iPhone kan få gigantskjerm »

(Kilde: Wall Street Journal via The Verge)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen