Notatar og Gjøremål gjør sin entre i nettskyen, mens flere av de andre applikasjonene har blitt oppdatert. (Bilde: Apple)

Apple slenger flere ting opp i skyen

Oppdaterer iCloud i vente på iOS 6.

Mens Apple-brukere venter på at iOS 6-oppdateringen endelig skal komme til telefonene og nettbrettene deres, oppdaterer Apple nettleser-versjonen av iCloud.

Den største nyheten er at både «Gjøremål» og «Notater» har fått en egen applikasjon på iCloud-menyen, slik at du kan få tilgang til listene og notatene dine direkte fra nettleseren.

Lærer av iOS

Begge de nye applikasjonene ser veldig like ut som iPad-versjonene, og bør være ganske forståelige for de som har vært borte i de opprinnelige appene før. Det er forøvrig verdt å merke seg at synkroniseringen av applikasjonene fungerer akkurat som tidligere. Forskjellen nå er at du kan få tilgang til informasjonen fra hvilken som helst nettleser, uansett hvor du er, og ikke bare fra en av enhetene dine.

«Find my iPhone»-applikasjonen har også fått en liten oppdatering, i form av en egen "lost mode». Denne er naturlig nok i tilfelle du har mistet en av i-dingsene dine, slik at du kan sende kontaktinformasjonen din direkte til skjermen, eller låse den helt.

De har i tillegg lagt inn noen småendringer i e-post-applikasjonen. Blant annet har de lagt inn en egen VIP-filtrering av innkommende e-poster – Akkurat som på iOS 6.

Les også:

(Kilde: 9tomac)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen