Skal Apple fjerne hodetelefonutgangen på MacBook Pro?
Skal Apple fjerne hodetelefonutgangen på MacBook Pro? (Bilde: Niklas Plikk, Tek.no)

Apple til Mac-eiere: Bruker du egentlig hodetelefonutgangen?

Spørreundersøkelse skremmer mange brukere.

De svært hyppige ryktene om fjerning av hodetelefonutgangen på iPhone 7 viste seg å stemme, og ble av en del ansett som et ganske kontroversielt valg. Ikke desto mindre ser det nå ut til at Apple vurderer å eliminere hodetelefonutgangen på enda flere enheter.

Som blant andre MacRumors melder har Apple den siste tiden sendt ut spørreundersøkelser til et utvalg personer hvor de blant annet ønsker å vite om brukerne noensinne bruker hodetelefonutgangen på MacBook Pro.

Dukket opp på Twitter

En kopi av spørsmålet ble sendt til MacRumors av en leser, men det skal også være flere brukere på Twitter som har opplevd å få tilsendt det samme spørsmålet. Hvor omfattende undersøkelsen til Apple var er uvisst.

Dette er spørsmålet som flere har fått fra Apple.
Dette er spørsmålet som flere har fått fra Apple. Foto: Twitter

Selv om dette på ingen måte er en bekreftelse på at Apple skal kvitte seg med utgangen på sine bærbare, kan det nok likevel tolkes som en indikasjon på at selskapet i det minste leker med tanken. 

Neste Pro kommer trolig med utgang

Det kan sies å gi en en viss mening å fjerne utgangen på mindre enheter som telefoner for å gjøre dem tynnere og lage plass for andre komponenter, men valget gir muligens litt mindre mening på større enheter som PC-er.

Blant alle ryktene om den neste MacBook Pro har det heller ikke dukket opp noen indikasjoner på at maskinen skal droppe hodetelefonutgangen, men det er jo ikke umulig at det vil skje i fremtidige modeller. 

Er du interessert i Apples nye toppmodell? Se videoen hvor vi pakker opp mobilen for første gang »

(Via BGR)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen