(Bilde: Mike Lau / Flickr)

Apple planlegger noe 22. oktober

Vil vi se nye iPader om et par uker?

Ifølge AllThingsD planlegger Apple en begivenhet den 22. oktober. Ettersom iPhone 5S og 5C ble annonsert i september, er det sannsynlig at det kommende arrangementet tar for seg resten av Apples storprodukter.

Det er selvfølgelig snakk om iPad 5 og nye iPad Mini, samt de ferskeste utgavene av de bærbare datamaskinene MacBook Pro og de stasjonære Mac Pro. Operativsystemet OS X Mavericks er også ventet å bli lansert for fullt.

Slankere og kraftigere

Den femte generasjonen av iPad er ventet å ha en slankere design, i stil med fjorårets iPad Mini. Kameraet skal være forbedret, og nettbrettet vil dessuten kjøre på Apples nye 64-bits A7-brikke, som også er å finne i flaggskiptelefonen iPhone 5S.

iPad Mini 2 er på sin side ventet å få såkalt retina-oppløsning, og kanskje også A7-prosessoren. Datamaskinene har i tillegg fått seg noen oppgraderinger i ytelsen, og er forventet å bli tildelt like mye tid i rampelyset som nettbrettene fra det amerikanske selskapet.

Tradisjonell oktoberlansering

Internasjonale medier mener at det er mer eller mindre sikkert at det er disse produktene vi vil se kunngjort på pressearrangementet, ettersom de forrige iPadene og Mac-maskinene ble presentert i oktober i fjor. I tillegg ble OS X Mavericks nylig ferdigstilt, og derfor er dette også antatt å bli lansert.

Noen iWatch-smartklokke kunngjøres neppe.

Ryktene er i gang:
– Skjermen til iPhone 6 blir diger»

(Kilder: AllThingsD via Ars Technica)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen