Fikk ikke Apple Music til å virke
(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Fikk ikke Apple Music til å virke

Brukere opplevde store problemer med strømmetjenesten.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vi meldte nettopp at Apple Music gjør det meget skarpt for tiden, men det er ikke dermed sagt at tjenesten er fri for problemer. Blant andre nettstedet Apple Insider melder nå at brukere har rapportert om store, tekniske problemer med tjenesten.

Problemene skal blant annet innebære at musikk ikke kan strømmes i det hele tatt, mens andre har fått beskjed om å starte nytt abonnement til tross for at de allerede er betalende brukere.

Klager lagt ut på Twitter

Nettstedet Downdetector, som spesialiserer seg på å rapportere om nedetid og tekniske problemer hos nettjenester, meldte at Apple Music opplevde problemer fra rundt klokken 8:30 amerikansk tid torsdag 14. januar, og la også ut en Twitter-melding om det inntrufne.

Foto: Gil C/Shutterstock.com

Brukere har lagt ut meldinger på Twitter hvor det klages over både at tjenesten var nede og at det ikke gikk an å strømme musikk overhodet. iTunes-brukere skal visstnok også ha opplevd problemer.

Har løst seg for en del

Apple Insider la ut en oppdateringsmelding om at problemene nå ser ut til å ha løst seg for en del. Det er uvisst hvor mange som ble rammet av nedetiden til Apple Music, og hvor mange som eventuelt fremdeles opplever problemer med tjenesten.

Apple selv skal ikke ha kommet med noen offisielle uttalelser om hva som har skjedd, og selskapets egen statusside inneholder heller ingen informasjon. Det er for øvrig ikke første gangen Apple Music har tekniske problemer. Ikke lenge etter lanseringen i fjor sommer ble det rullet ut en større oppdatering som fikset et knippe feil med tjenesten.

Apple Music tar kraftig innpå Spotify: Har allerede halvparten så mange betalende brukere »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen