Apple lover overraskelser til høsten
Teknofil

Apple lover overraskelser til høsten

Bekrefter helt ny produktkategori.

Under presentasjonen av kvartalsresultatene i går, overrasket Apple-sjef Tim Cook med å fortelle at de jobber med en helt ny produktkategori, i tillegg til at han også antydet at de kommer med nye produkter til høsten "som vil overraske".

– Vi ser store muligheter foran oss, spesielt med tanke på de langsiktige utsiktene i smartmobil- og nettbrettmarkedene, styrken i vårt fantastiske økosystem som vi vil fylle opp med tjenester, våre planer for utvidet distribusjon, samt potensialet i nye og spennende produktkategorier, sa Cook.

iWatch kan få bøyelig skjerm, tror New York Times.
iWatch kan få bøyelig skjerm, tror New York Times.Foto: Corning/Apple/montasje

Kommer iWatch i 2014?

Det har lenge vært spekulert i om Apple vil lansere en smartklokke – iWatch. New York Times skrev tidligere i år at de hadde fått informasjon fra kilder som hevdet å vite at Apple faktisk var i gang med å utvikle en slik klokke. Klokken skal kjøre iOS, og det spekuleres i om klokken vil benytte en ny type glass som gjør det mulig å bøye klokken rundt armen.

Les også: Slik blir årets Apple-produkter

– Vi har mange flere overraskelser på gang, sa Cook under sin presentasjon. Han fortsatte med å fortelle at Apples ansatte for tiden jobber med å utvikle ny maskinvare, programvare og nye tjenester som vil bli lansert til høsten og utover i 2014.

– Ingen kommentar

Da Cook ble spurt om å si mer om de nye produktkategoriene, ville han ikke si noe om når vi vil kunne forvente å se nye produkter på markedet. Han antydet at en ny produktkategori kunne se dagens lys først til neste år. 

Apple presenterte i går rekordtall for omsetning, men resultatet var for første gang på ti år dårligere enn tilsvarende periode for ett år siden.

Les mer her: – Apple betaler ut 100 millarder dollar til aksjonærene (Mobilen.no)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen