– Apple lager sin egen Netflix-kopi
Teknofil
(Bilde: Apple/Teknofil.no, Niklas Plikk)

– Apple lager sin egen Netflix-kopi

Jakten på eget innhold skal ha startet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple gir deg tilgang til både Netflix og andre streamingtjenester via mediasenterboksen Apple TV. Nå kan det se ut til at Apple også ønsker å lansere sin egen streamingtjeneste, melder BGR.

Ryktene stammer fra nettstedet Recode, som skriver at Apple skal ha vært i kontakt med TV-programprodusenter om å levere innhold til en nettbasert betal-TV-tjeneste. Det skal ikke dreie seg om lage en egen TV-kanal, men snarere en streamingtjeneste som de kan tilby direkte til kundene via Internett.

Planene skal imidlertid være på et ganske tidlig stadium. Derfor er det foreløpig ingen rapporter om pris eller eventuell lanseringsdato for tjenesten. 

Ikke forvent en «TV-revolusjon»

Ifølge Recode uttalte Apple-sjef Tim Cook i fjor at måten vi ser på TV i dag «suger». Likevel vil ikke Apples kommende tjeneste etter sigende bli så veldig forskjellig fra streamingtjenester som Netflix, Hulu eller HBO. Med andre ord ligger det ikke i kortene at Apple skal stå bak noen «TV-revolusjon» med denne satsingen.

Apple har i dag avtaler med distributører om salg og utleie av filmer og TV-serier via iTunes. Sånn sett virker det kanskje naturlig at film vil bli en vesentlig del av innholdet, men det gjenstår å se.

For deg som har kjøpt en dårlig film via iTunes
Visste du at Apple gir deg pengene tilbake hvis du klager? »

(Kilder: Recode via BGR)

 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen