Her er Apples originale iPhone 6s-batterideksel
(Bilde: Apple / Shutterstock)

Her er Apples originale iPhone 6s-batterideksel

Vi så den ikke komme, og det gjorde nok ikke du heller.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Helt siden den første iPhonen har det vært en forventning om at Apple ikke skal surre for mye med designen – noen mener at den er perfekt som den er. At iPhone til tider har hatt problemer med antenner, sensorer og stivhet får være så sin sak.

Men utenom problemet med at moderne smartmobiler har noe begrenset batterikapasitet kommer vi uansett ikke. Og det er vel også en av grunnene til at mange av oss har en eller to små batteripakker gjemt unna i lommer, sekker og bager – sånn i tilfelle vi trenger litt ekstra strøm før vi kommer hjem til laderen.

Dette har også ført til at flere tredjeparts aktører har tryllet fram batterideksler til de populære mobilene fra Apple.

Foto: Apple

Men nå får disse konkurranse, og da fra Apple selv. Nyvinningen har fått navnet Apple iPhone 6s Smart Battery Case og finnes i hvit og koksgrå utførelse. Den koster i skrivende stund 1090 kroner på Apple Store.

For iPhone 6s og 6

Batteridekselet skal være spesielt tilpasset iPhone 6s og forgjengeren iPhone 6. Innvendig skal det være foret med mikrofiber for å beskytte mobilen, mens utsiden av myk silikon skal sørge for et behagelig håndgrep.

Når det gjelder batteridriftstiden skal dekselet i tandem med en iPhone 6s kunne by på opptil 25 timers taletid, 18 timers surfing via LTE og 20 timers videoavspilling. Dette er opp fra henholdsvis 14, 10 og 11 timer for en iPhone 6s uten batterideksel.

Selve designen på Apple iPhone 6s Smart Battery Case skal vi ikke si så mye om, men det skal vel innrømmes at ikke alle i redaksjonen fikk umiddelbare rykninger i kredittkortarmen.

Kanskje nye Apple TV frister mer?
Apple TV har endelig blitt voksen >>>

(Kilde: Apple)

(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)
(Bilde: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen