Dette bildet er knipset under lanseringen av iPad i 2010. Interessen var neppe mindre den gang. (Bilde: Shutterstock)

Apple-fans står allerede i kø for iPhone 6

Må trolig vente i flere uker på lanseringen.

Tirsdag 9. september er datoen det skjer noe stort, noe Apple selv har bekreftet. Sannsynligheten er stor for at de skal avduke den neste iPhone-modellen, som ifølge ryktene vil komme i to forskjellige utgaver med en skjermstørrelse på henholdsvis 4,7 og 5,5 tommer.

Allerede nå begynner ivrige fans å flokke seg rundt den største Apple-butikken i New York, som ligger ved Fifth Avenue. I skrivende stund er det fem dager til Apple kommer med sin store avsløring, og det er meldt temperaturer på opp mot 33 grader i byen som aldri sover.

Men tiden de må tilbringe på gaten kan vise seg å bli langt lengre enn som så.

Lansering først i slutten av september?

Ekspertene spår at tirsdagens Apple-avsløring kun vil være en avdukning av iPhone 6, mens den først vil komme i salg mot slutten av måneden. Det kan bety opptil fire ukers ventetid på gaten for de ivrige Apple-fanatikerne.

Det er CNBC som rapporterer om to av de mest ivrige, som begynte kø-sittingen allerede 31. august. Om det skulle stemme at lanseringen ikke er før i slutten av måneden, så gjør det ingenting for Brian Ceballo og Joseph Cruz. De ønsker nemlig å slå den nåværende «venterekorden» på 18 dager, og får samtidig godt betalt for å sitte i kø.

Ceballo sier at det er femte året på rad han sitter i kø for en Apple-lansering, og anslår at han har tjent omkring 7000 dollar på ventingen.

Fanboys vil alltid være fanboys:
Her lurer de Apple-fansen med en billig klokke »

(Kilde: CNBC via Pocket-lint)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen