Illustrasjon
Teknofil
Illustrasjon (Bilde: Apple/Teknofil.no)

Apple dreper endelig iPad 2

Fjerner den tre år gamle modellen fra nettbutikkene sine.

Hver gang Apple slipper en ny modell pleier de å være raske med å fjerne den tidligere modellen, slik at nye kunder alltid skal kjøpe det nyeste og beste.

Slik har det imidlertid ikke vært med nettbrettet iPad 2, som opprinnelig ble sluppet i mars 2011. Selv etter at iPad 3, iPad 4, iPad mini og nå nylig iPad Air og retina-utgaven av iPad mini ble sluppet, har iPad 2 hengt igjen som det billigste alternativet for nye brukere.

Nå har Apple endelig valgt å sette en stopper for det utdaterte produktet, og byttet det ut med en iPad 4 i stedet. Prisen forblir nøyaktig den samme, og koster 2990 kroner for en 16 GB-utgave. 32- og 64GB-varientene av nettbrettet er ikke tilgjengelig, og du må kjøpe den nye iPad Air for å få større lagringsplass.

Bare iPhone 4S igjen

Ikke nok med at det billigste nettbrettet til Apple nå har blitt betraktelig bedre på omtrent alle punkter, dette betyr også at samtlige av selskapets nettbrett nå bruker den nye Lightning-ladekabelen.

Nå er det kun iPhone 4S som fortsatt bruker den gamle 30-pins-porten i Apples sortiment. 

Bytt hvis du kan

Hvis du nylig kjøpte en iPad 2 fra Apple for 2990 kroner bør du prøve å bruke angreretten din, slik at du heller kan få en iPad 4 til nøyaktig samme pris. Dette er en stor oppgradering, både med tanke på skjermoppløsning, prosessorhastighet og funksjonalitet. 

Lyst på et nytt nettbrett? 
Les mer om Apple iPad Air »

(Kilde: Apple)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen