Apple: Dette må dere gjerne kopiere fra oss
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Apple: Dette må dere gjerne kopiere fra oss

Annonse-stikk i retning Sør-Korea.

Konflikten mellom Apple og Samsung, som i 2012 gjorde at sistnevnte ble dømt til å betale mer enn 6 milliarder i erstatning, er denne måneden tilbake i de amerikanske rettsalene. Apple mener de kunne solgt langt flere telefoner dersom de ikke hadde blitt kopiert, og derfor ønsker de at Samsung skal dekke dette tapet.

Hva gjør så Apple når saken er tilbake i rettslokalene? Jo, de velger å sende et lite stikk til koreanerne via en annonse i engelske papiraviser, som viser hvilke deler selskapet gjerne ønsker at andre kopierer.

Med et lite miljøfokus

Annonsen som er på trykk viser Apples fokus på fornybar energi, representert med en hel haug av solcellepaneler. Med teksten «det er noen ideer vi ønsker at alle firmaer skal kopiere» hengende over bildet, er det ingen tvil om hvem Apple henvender seg til.

Med litt mindre skrift står det også at «på et punkt oppfordrer vi faktisk andre til å herme etter oss». Annonsen har vært på trykk i den britiske avisen The Guardian, samt en gratisavis i Storbritannia.

applead.
Slik ser annonsen ut på trykk.Foto: Mobilesyrup

Fokus på miljø er naturligvis bra, men er dette et aldri så lite sleivspark fra Apple – når saken på ny er i retten? Si din mening i kommentarfeltet!

Tidligere i år hadde Apple en uheldig annonseplassering:
Annonse for en iPad Air under vann ble fjernet etter kort tid
»

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen