Nye Macbook Air som ble sluppet for et par uker siden har hatt problemer med å koble seg opp til trådløse nett. (Bilde: Montasje: Apple/Shutterstock)

Apple bekrefter Macbook Air-trøbbel

De nyeste modellene har problemer med trådløse nett.

Det var ikke lenge siden Apple viste frem de splitter nye MacBook Air-modellene på WWDC. Nå har de vært ute i butikkene i over to uker, og blitt hyllet av anmelderne som elsker den 12-timer lange batteritiden. Men, det er ikke alle som er like fornøyde.

Drøssevis av poster på på Apples egne supportforum forteller om problemer med å koble opp til trådløse nett, og at nettet faller ut etter bare et par minutter. 

Bekrefter feil

Nå har Apple bekreftet problemet, og sagt ifra til sine butikkansatte at de må ta inn både 11- og 13-tommersutgavene av MacBook Air med WiFi-problemer. Det er foreløpig ikke kjent om det er en programvare- eller maskinvarefeil, så foreløpig vil kunder få tilbudt en ny modell som erstatning. 

Dette er de første MacBookene fra Apple som har støtte for den nyeste trådløsstandarden 802.11 ac, som gir superraskt nett. Skulle det være problem med de nye nettverkskortene kan det koste selskapet dyrt, da flere andre nye Apple-produkter har det samme nettverkskortet innebygd. 

(Kilde: Apple via Ubergizmo)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen