Apple bekrefter at de «jobber med noe nytt»

Kjøper tilbake aksjer for milliarder i forkant av lanseringen.

Ifølge Wall Street Journal (WSJ) har Apple kjøpt tilbake aksjer i sitt eget selskap til en verdi av 14 milliarder dollar, eller 87 milliarder norske kroner.

Hvorfor? Vel, Apple-sjef Tim Cook sier at han har stor tro på selskapet sitt, og gjentok noe han tidligere har sagt: At Apple har planer om å lansere en helt ny kategori produkter i 2014.

iWatch, TV, mobilbetaling?

Det har lenge vært spekulasjoner om en smartklokke fra Apple, ofte omtalt som iWatch. TV-segmentet skal også være interessant. Med iOS 7 kom også støtte for såkalt iBeacon, basert på nye Bluetooth Smart, så kanskje dette åpner noen nye dører? Cook vil naturlig nok ikke si noe spesifikt om hva slags produkt det kan være snakk om å lansere i år, men bekrefter likevel følgende:

– Det vil bli nye kategorier. Vi er ikke klare til å snakke om det, men vi jobber med noen skikkelig flotte greier, sier Apple-sjefen til Wall Street Journal.

Cook ønsket ikke å kommentere om «nye produktkategorier» innebærer en forbedring av eksisterende produkter, som iPad Air, eller om det er snakk om helt nye produkter eller tjenester.

Les også: Apple-sjefen innrømmer dårlig iPhone 5C-salg »

(Kilder: Wall Street Journal)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen