Apple bekrefter 22. oktober-lansering

Har sendt ut invitasjoner til pressekonferanse. 

Etter månedsvis med rykter og spekulasjoner, er datoen for Apples neste store lansering bekreftet. 

Apple sendte i går kveld ut invitasjoner til en presselansering den 22. oktober. Dermed stemte datoen som flere utenlandske medier har referert til tidligere, men som altså ikke har vært bekreftet fra offisielt hold før i går.

Invitasjonen gir ikke mange hint om hva som vil bli lansert. Den eneste teksten i invitasjonen er «We still have a lot to cover». 

Dette skal være baksiden av en ny gullfarget iPad mini.
Dette skal være baksiden av en ny gullfarget iPad mini. Foto: Sonny Dickson.

Men hvis ryktene stemmer, vil det bli lansert to nye iPad-er; 5. generasjon iPad i full størrelse (9,7 tommer) og en oppgradert versjon av iPad mini – antagelig med en skjerm med høyere oppløsning enn dagens modell (Retina-skjerm). 5. generasjon iPad vil sannsynligvis også få Apples nye A7-prosessor, den samme som sitter i iPhone 5S.

Amobil er på plass

Det ventes også nye MacBook Pro-modeller, og at den nyeste versjonen av OS X, Mavericks, blir offisielt tilgjengelig. Ellers er det muligheter for ny Apple TV. Noen spekulerer også i om det vil komme en iWatch – en smartklokke fra Apple – men det tror vi er mindre sannsynlig.

Pressekonferansen går av stabelen i Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco, samme sted som mange tidligere Apple-lanseringer har funnet sted. Apple har også en liveoverføring til et arrangement i London, hvor Amobil kommer til å være tilstede.

Amobil kommer til å liveblogge fra arrangementet, og holder deg løpende oppdatert med nyheter og sniktitter på de nye produktene utover tirsdagskvelden.

Her kan du lese om alle de siste iPad-ryktene »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen