Appene vi ikke klarer oss uten

Dette er appene vi i redaksjonen installerer først.

Apper har blitt en svært viktig del av mobiltilværelsen. De er viktige nok til at de kan styre mobilkjøpet, der enkelte ser bort fra en hel plattform for å være sikker på å beholde tilgangen til en bestemt app.

Få også med deg ukens utvalgte apper fra redaksjonen »

Tek-redaksjonens hverdag består for en stor del i å trykke på teknodingser, og å skrive om erfaringene. Med mange nye både mobiler og nettbrett i måneden, utkrystalliserer de viktigste appene seg ganske fort.

Her får du en oversikt over de appene vi ikke klarer oss uten.

I noen tilfeller er listene ganske like. Der flere har samme app tar vi bare med beskrivelse der den dukker opp først. Appen tas med ved navn i påfølgende lister, men der går vi også videre til den fjerde viktigste appen. Lenker til appene finner du under beskrivelsen. I noen tilfeller fins ikke appen på en plattform. Selv om det fins apper som likner har de ofte sprikende funksjonalitet. Derfor lenker vi bare til «originale» apper fra samme utvikler.

Kurt Lekanger – Fagredaktør mobil:

Kurt Lekanger har ansvaret for nettstedene Amobil.no og Mobilen.no. Han har tilsammen mer enn 20 års erfaring som journalist og redaktør, og har også skrevet og oversatt en rekke bøker om teknologi og fotografering. Han er utdannet markedsøkonom ved BI.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (5)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen