Apacer med rask SSD

Apacer lanserer rask SSD-enhet som benytter SandForce-kontroller.

Selskapet Apacer Technology lanserer nå deres nye Turbo II AS602 SSD-enhet. Den benytter SandForce kjente SF-1200-kontroller.

Enheten baserer seg på SATA 3,0 GB/s-grensesnitt, som kan gi overføringshastighet på opptil 300 MB/s. Native Command Queuing (NCQ)-støtte gjør at oppgaver blir utført i en rekkefølge som skal føre til økt ytelse. Apacer lover at enheten skal gi sekvensiell lese/skrive-ytelse på 285/275 MB/s, og IOPS-verdien skal ligge på 30 000 operasjoner i sekundet, men ved sammenlignbare sektor-begrensninger mot andre kontrollere er det snakk om 13 000 IOPS.

Enhetene bruker det Apacer kaller "Duraclass Technology", noe som skal øke levetiden og ECC og RAISE skal forhindre feil på enhetene. De skal tåle støt på opptil 1500G, noe som står i tråd med de fleste andre SSD-er på markedet. De støtter også TRIM-kommandoen i Windows 7 som gjør det mulig å optimalisere enheten over tid.

Apacer Turbo II AS602 SSD leveres med lagringskapasitet på 60, 120 og 240 GB, og det er sistnevnte som skal skilte med nevnte spesifikasjoner. Enheten er tilgjengelig som en del av en pakke med programvare for SSD-optimalisering, diskkloneverktøyet Acronis True Image og SATA-til-USB adapter.

Les mer om enhetene på apacer.com.

Tilgjengelighet og pris er foreløpig ukjent.

(Kilde: Techpowerup)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen