AOL 4-delt - kutter WinAMP?

AOL og Nullsoft har hatt et relativt turbulent forhold helt siden AOL kjøpte opp det lille selskapet Nullsoft. Grunnleggeren av Nullsoft, Justin Frankel, forlot til slutt AOL og Nullsoft i protest. Og nå ser det ut til at de fleste andre som originalt var med i Nullsoft, også blir nødt til å forlate selskapet.

Steve Gedikian, skriver i sin weblogg at i løpet av de siste 10 månedene har vi mistet det meste av vårt team. De av oss som fremdeles er her har sett seg ganske lei av de mange kompromissene vi må gjøre for å gå framover. Nå føler jeg at jeg ikke lenger har noen mulighet til å gjøre noe positivt for WinAMP.

Nullsoft er også kjent som forfatterne av blant annet Gnutella-nettverket, et fildelingsnettverk som baserer seg 100% på peer-to-peer-teknologi, og derfor er umulig å stenge ned. De skrev også SHOUTcast-protokollen, som fremdeles er svært mye brukt når det kommer til nettradio.

AOL kommer til å fortsette utviklingen av WinAMP fremover, men det er uklart hvor raskt det vil. Med et team på bare tre personer, tviler vi på at det kommer til å bli særlig mer enn bug-fiksing.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen