AntiVir Personal Edition 7 er klar

AntiVir Personal Edition er et gratis antivirusprogram som er et godt alternativ for hjemmebrukere. Programmet gir en beskyttelse mot datavirus, ormer og trojanske hester. Betatesting av versjon 7.0 er nå ferdig og fullversjonen er nå klar for gratis nedlasting. Programmet oppdateres automatisk via Internett. Innebygd Virus Guard overvåker PCen kontinuerlig og er på vakt blant annet når du laster ned filer fra Internett.

I anledning av den store oppgraderingen av programmet har gratisversjonen fått navnet AntiVir Personal Edition Classic, men den mer avanserte versjonen har navnet AntiVir Personal Edition Premium. Premium-versjon koster 20 Euro mens Classic er gratis. Classic-versjonen er et like bra grunnleggende antivirusprogram som Premium-versjonen, men er uten avanserte funksjoner som en hjemmebruker som regel ikke har behov for uansett. Premium-versjonen har også en spyware-beskyttelse som Classic ikke har. Les mer på antivir-pe.de.

Programmet har nå fått et helt nytt brukergrensesnitt og er blitt mer brukervennlig. Blant andre nyheter er en ny og bedre hjelpefunksjon, et kontrollpanel med brukervennlig konfigurasjon, og en ny karantene-kontroll.

Les mer om AntiVir Personal Edition på free-av.com.

Last ned AntiVir Personal Edition 7.0

Kilde: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen