TEST: Antec High Current Gamer 620 W
Test

Antec High Current Gamer 620 W

Konklusjon

Med High Current Gamer 620 W sikter Antec seg inn mot spilleren som ikke sitter på den råeste maskinen markedet kan tilby, og som som gjerne vil spare en slant eller tre. I en slik sammenheng mener vi de klarer seg veldig godt. Her får du totalt 620 W som gjør en streit jobb for rett over 700 kroner.

Når det gjelder spenningene oppfører disse seg jevnt over normalt. +5 V-linjen har et noe større avvik enn vi ønsker å se, men dette kompenserer av en meget god +3,3 V-linje.

Effektiviteten er også relativt sett god. Strømforsyningen er ikke den som leverer det høyeste nivået, men den klarer seg jevnt over godt. Vi gjør målinger over 86 %, noe som kvalifiserer til en bronsesertifisering fra 80 Plus. Dette betyr videre at strømforsyningen holder et hyggelig støynivå under normal belastning.

Jevnt over går det bra for Antec, men vi må trekke frem et par relativt små ulemper. For det føreste bemerker vi oss at primærkondensatoren har en temperaturrate lavere enn normalen. Støynivået blir kraftigere enn "stillegående" ved maksimal belastning og strømforsyningen er ikke modulær.

Sistnevnte bryr oss ikke stort, selv om mangelen på modulære kabler alltid er et savn. Antec har derimot plassert strømforsyningen i en prisklasse som gjør at dette er akseptabelt. 620-watteren var har testet i dag koster bare 700 kroner, og da kan vi uten tvil akseptere de små ulempene vi ha trukket frem.

Totalt sett er Antec High Current Gamer 620 W en kurant kandidat for de med et stramt budsjett. Ønsker du valgmuligheter er det også lurt å ta en kikk på Corsair TX 650W.


+ God spenning på +12 V- og +3,3 V-linjen
+ Grei effektivitet
+ Hyggelig støynivå ved normale belastninger


- Ikke modulær
- Noe avvik på +5 V-linjen
- Litt støy ved maksimal belastning

Antec High Current Gamer HCG-620

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen