TEST: Antec High Current Gamer 620 W
Test

Antec High Current Gamer 620 W

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Spesifikasjoner

Antec High Current Gamer 620 W
Formfaktor
Dim. (BxHxD)
150 x 86 x 160 mm
DC ut
DC UT +3,3 V +5 V +12 V1 +12 V2
+12 V3 +12 V4
-12 V +5 Vsb
Strøm  24 A 24 A 48 A -
-
-
0,8 A 2,5 A
Totalt Effekt Ut 130 W 576 W
9,6 W 12,5 W

620 W

Hight Current Gamer-serien til Antec baserer seg på én enkelt +12 V-linje til å forsyne alt fra tørste skjermkort til effektgjerrige SSD-er. Videre ser vi at de to andre primærlinjene hver har 24 A til disposisjon, eller totalt 130 W samlet. For en strømforsyning i denne effektklassen ser effektfordelingen ut til å være helt ypperlig.

Strømforsyningen strekker seg forøvrig bare 16 cm inn i kabinettet, noe som gjør at den passer i så godt som alle ATX-kabinetter.

På kontaktsiden er det først av alt verd å merke seg at dette ikke er en modulær strømforsyning. Kabelsalaten henger godt fast fra fabrikken. Dette er en bevist strategi for å kutte produksjonskostnadene. Kablene har fin lengde, både ut til første kontaktpunkt og i mellom dem.

Av kabler finner vi to PCIe-kontakter, noe som burde være tilstrekkelig for skjermkort når strømforsyningen kan tilby 620 W. Det hadde derimot ikke tatt skade om det hadde vært fire av dem, en strømforsyning som dette med riktig maskinvare kan trekke et lett SLI- eller CrossFireX-oppsett. Videre finner vi seks periferiske 4-pins-kontakter og like mange av SATA-typen.

En nærmere titt

High Current Gamer leveres i en tykk pappeske, der strømforsyningen igjen er pakket inn i en liten pose. Ellers finner vi en enkel manual og et par skruer, men strømkabel må du ordne selv.

Viften er produsert av velkjente ADDA, med modellnummer ADN512MB-A90. Spesifikasjonslisten til produsenten selv forteller at den vil maksimalt spinne med 1700 RPM, der den vil holde et støynivå på 30 dBA. En temperaturstyring er på plass for å regulere støynivået etter belastningen.

På innsiden av strømforsyningen finner vi først av alt et stort primærfilter. Det er her det meste av rusk fra spenningen i husveggen din skal renses vekk. Videre ser vi at kondensatoren på primærsiden er fra Nippon Cemi Con, men den har en noe lav temperaturrate.

Det er forøvrig Nippon som står for alt av kondensatorene i denne strømforsyningen. Mellom de to kjøleribbene finner vi to tradisjonelle transformatorer, det er ingen DC-DC-teknologi i bildet for å lage +5 V- og +3,3 V-linjen. De skapes på vanlig måte, ved å hente ut spenningen ved forskjellig antall viklinger på sekundærsiden.

Antec High Current Gamer HCG-620

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen