(Bilde: Wikipedia, Nadkachna)

Ansetter flere for å produsere ny iPhone

Foxconn øker kapasiteten på fabrikken.

Foxconns fabrikk i Zhengzhou har igjen begynt å ansette folk, etter at de har hatt ansettelsesstopp ved fabrikken siden i februar. Årsaken til at de nå ansetter er at de girer opp kapasiteten for å forberede seg på produksjonen av Apples neste iPhone-modell. Det er en person som skal ha kjennskap til planene som uttaler dette til Bloomberg.

Les også: Mindreårige jobbet hos Foxconn

Navnet på den nye iPhone-modellen er ikke kjent, men de fleste spekulasjonene går på at den vil få navnet iPhone 5S – i tråd med Apples navnepolitikk fra tidligere. 

På forespørsel fra Apple

Ifølge Bloomberg skal det være Apple som har bedt Foxconn om å øke kapasiteten. De ekstra arbeiderne ved fabrikken vil jobbe med å montere den nye iPhone-modellen, i tillegg til at de også vil jobbe med eksisterende modeller. 

Foxconn produserer for en rekke produsenter, inkludert Sony, Amazon og Apple. Fabrikken i Zhengzhou er blant dem som produserer for Apple, og har ifølge en talsmann for fabrikken mellom 250 000 og 300 000 ansatte.

Fingeravtrykkskanner

Ifølge ryktene skal den kommende iPhone-modellen få en innebygget fingeravtrykkskanner under Hjem-knappen. – Denne vil bli brukt i forbindelse med en ny betalingsløsning, forteller anallytiker Ming-Chi Kuo til nettstedet Apple Insider. Han hevder imidlertid at den nye fingeravtrykksløsningen vil føre til at iPhone 5S blir forsinket.

– Apple må finne ut hvordan de skal unngå interferens fra det svarte og hvite belegget under glasset som dekker telefonen, sier Kuo.

Hos Amobil.no kan du lese de siste iPhone 5S-ryktene

Les også: – iOS ga 80 000 nye arbeidsplasser i USA i fjor

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen