Annerledes TV-stativ fra Loewe

Teknofil Annerledes TV-stativ med stor prislapp

Annerledes TV-stativ fra Loewe

Lener seg bokstavelig talt mot veggen.

Tyske Loewe kommer med en ny type TV-stativ som praktisk talt lener seg opp mot veggen. Stativet heter Wall Stand Flex, er lagd av metall og har en svært enkel konstruksjon, men er likevel fleksibelt.

Wall Stand Flex passer til flatskjermer i størrelser fra 32 til 46 tommer. Disse monteres fritt i høyden og vinkles fra -10 grader til +2 grader.

Hensikten med dette er å sikre at du får en synsvinkel som er best mulig tilpasset plasseringen av øvrig møblement i rommet. TV-stativet er ikke eksklusivt for Loewe-TV-er og passer også til andre merker.

Hva med ledningene?

De som er urolige for kabelkaos kan puste lettet ut. Wall Stand Flex har en såkalt "cable management"-løsning – hvor kabler blir gjemt inne i selve stativet.

Vegg-til-gulv-stativet er fremstilt i aluminium, og TV-en festes ved å benytte en Loewe Vesa Size-adapter. Wall Stand Flex vant PreView-prisen for beste designløsning på IFA-messen i Berlin i september 2011.

Koster å være kar

Den veiledende prisen på Loewe Wall Stand Flex er på hele 7640 kroner. Din nærmeste Loewe-forhandler finner du hos Loewe.no.

(Kilde: FlatpanelsDK)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen