Anmelderne skryter av Zune

Alternativ tekst mangler
(Foto: Gizmodo)

Den 15 oktober i år lanserte Microsoft sin første musikkspiller, Zune. Nå begynner de første testene av spilleren å dukke opp på nettet.

Ett nettsted som har gjennomført en grundig test av Zune, er Gizmodo. Gizmodo gir Zune skryt fra første stund. Spillerens ytre er laget av gummiaktig plastikk, hvor selve spilleren har fått en annen farge enn det ytre beskyttende gimmilaget. Bruken av materialer og den "doble" effekten gummien gir, gjør at Zune "både føles og ser veldig bra ut", skriver nettstedet.

Grensesnittet til Zune er i følge Gizmodo både kjapt og pent å se på. En rekke stilige effekter gjør det visstnok morsomt å navigere, men kommer likevel ikke i veien for brukervennligheten. Skjermen til Zune er i følge nettstedet uten hakking under avspilling av musikkvideoer. Også utendørs var det lett å se på skjermen, som var både lyssterk og nesten uten gjenskinn.

Egen innboks
I tillegg til det vanlige musikkgalleriet, har Zune-spilleren en egen innboks med sanger du har mottatt fra andre Zune-spillere. Når du synkroniserer Zune med PC-en din, vil sangene i innboksen bli lastet opp til en tilsvarende innboks på PC-programvaren. Zune har også en fiffig funksjon som gjør at du kan markere sanger som du vil huske på til senere.

Gizmodo skriver også om Zunes "gjestefunksjon", som innebærer at en venn kan koble Zune-spilleren sin til din PC og overføre et begrenset antall sanger til sin egen Zune-spiller.


(Video: Gizmodo)

Gizmodo har også tatt for seg Zune Marketplace, som er musikkbutikken til Zune. Musikkbutikken beskrives som ren og pen, med de funksjonene du har behov for, og ikke noe mer.

Nettstedet konkluderer med at Zune er en lovende musikkspiller, både når det gjelder spilleren og programvaren til PC. Zune er i følge Gizmodos test også god å holde i, og ikke for tung.

På Gizmodos egne nettsider finner du hele den grundige testen, samt bilder og video av spilleren.

Et annet nettsted som har testet Zune, er 2old2play. Nettstedet er kort fortalt begeistret for Microsofts musikkspiller, og skryter av både skjerm, grensenitt og PC-programvare. Du kan lese testen til 2old2play på nettstedets egne sider.

Du finner også flere detaljer om Zune i saken "Her er Zune-detaljene".

(Kilder: Gizmodo, 2old2play)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen