Test

Anmeldelse: Test Drive Unlimited 2

Av: Kristoffer Thomas Lindtveit, Gamer.no

La meg si det først som sist: Å anmelde Test Drive Unlimited 2 i sin nåværende tilstand er ikke uten videre enkelt. Spillet er ment å fungere nesten som et massivt onlinespill, med andre spillere synlig i gatene, mulighet til å utfordre hverandre spontant, spillerlagde løp og klubber, bare for å nevne noe.

Finn beste pris på Test Drive Unlimited 2 i Prissøk.

Veldig amputert

Test Drive Unlimited 2 er et svært ambisiøst spill, med en stor og omfattende enspillerdel, og en teoretisk sett veldig interessant flerspillerdel. Dessverre har det vært en mengde problemer med serverne, og spillet oppleves derfor veldig amputert. Dette er trist, særlig med tanke på hvor bra denne delen kunne ha vært.

Klisjefull dialog

Historien og stemmeskuespillet er dessverre så klisjefylt og påtatt kult at det kunne ha vært bedre å kutte det hele. Når spillet er i gang, presenteres vi for en svært stor og åpen verden, med et vell av muligheter til å utvikle figuren vår. Erfaringspoeng kan man tjene på alt fra bilturneringer til plastisk kirurgi, morsomt nok. Dessverre er en del av småoppdragene man må gjennom for å tjene poeng veldig ensformige.

Spennende turneringer

Turneringsdelen av spillet fungerer bra, med unntak av førerkortsystemet – her er det av og til litt vel pirkete krav for å få lov til å komme videre i spillet. Under turneringene blir man kastet ut i en mengde forskjellige typer løp, og dette kan man holde på med i dagevis, hvis man ikke går lei.

Test Drive Unlimited 2 er per i dag alt for svakt til å kunne bli en klassiker. Spillet blir lagt på hyllen, i hvert fall frem til Atari har fått tid til å gjøre det ferdig.

Test Drive Unlimited er i salg for Xbox 360 (testet), PlayStation 3 og PC.

Les hele anmeldelsen av Test Drive Unlimited 2 på Gamer.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen