Anmeldelse Anmeldelse: Kirby's Adventure Wii

Bli med tilbake til Drømmeland

Den rosa helten er tilbake i toppform.

Hva får du hvis du putter ben, luffer og ansikt på en rosa ball? Hvis du svarer «det nyeste kunstverket fra husets treåring» er jeg tilbøyelig til å gi deg rett. Men vi skal faktisk frem til den sultne og sjarmerende Kirby.

Stjernemateriale

Kirby's Adventure Wii er det tolvte Kirby-eventyret siden 1992. Den joviale og sultne, rosa helten er et premieeksempel på hvordan enkel design kan holde i massevis når man bare tilsetter de rette ingrediensene. En stort enklere konstruert figur skal man nemlig lete lenge etter. Likevel har denne enkle figuren mer liv og personlighet enn de fleste realitydeltakere til sammen. Kirby er rett og slett en stjerne, og et genialt eksempel på at man ikke alltid trenger så mye staffasje.

Kirby-Link til unnsetning.
Kirby-Link til unnsetning.

Som forventet tilbyr Kirbys tolvte eventyr et godt, gammeldags plattformspill. Vi serveres to verdener, delt inn i områder som igjen er delt i fem-seks brett per område. Ett og ett brett må overvinnes for å komme seg frem til sluttbrettet, hvor en sjefsskumling venter på deg.

Samarbeid

Spillet kan i sin helhet spilles med opp til fire spillere, hvor hver spiller blir tildelt en egen figur med spesifikke egenskaper. Kirby er selvsagt hovedfiguren, og er etter min mening den spenstigste av dem alle.

Den rosa ballen kan nemlig sluke fiendene sine for å tilegne seg egenskapene deres. Den store variasjonen i de ulike egenskapene Kirby arver, fører igjen til en leken og svært variert spillmekanikk. Hele opplevelsen spillet byr på, er bent frem morsom og underholdende, og da gjør det ikke så mye at spillet aldri blir direkte utfordrende.

Kirby's Adventure Wii er rett og slett tvers gjennom koselig, og er et spill man blir i godt humør av.

Kirby's Adventure Wii ble utgitt 25. november til Nintendo Wii.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Les også: Anmeldelsen av Kirby's Epic Yarn
Les også: Anmeldelsen av Kirby Mass Attack

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen