Angry Birds når nye høyder
Teknofil

Angry Birds når nye høyder

Er blitt lastet ned over en halv milliard ganger.

At Angry Birds var et populært mobilspill var det liten tvil om, men ingen hadde vel trodd at de skulle nå 500 000 000 nedlastinger på mindre enn to år? Det er imidlertid tilfellet, og Rovio, selskapet bak den globale landeplagen, er selvfølgelig strålende fornøyde.

Vanskelig å unngå

Den første versjonen av Angry Birds ble sluppet i 2009 på Apple App Store, man fant fort veien til andre plattformer. I dag finner du også spillet på Android, Mac, PC, Windows Phone, de fleste Nokia-plattformene og på Sonys PSP og PS3.

Med en liten dose hjernetrim, søt grafikk og lettfattelig fysikkmotor og en svært overkommelig pris er det kanskje ikke så rart spillet har blitt en kjempehit. Men i tillegg til å bli en spillhit, har Angry Birds vokst seg større enn bare spillmarkedet, og du kan nå få tak i både mobildeksler, høyttalere og kosedyr formet som de små, sinte fuglene.

Åpner butikk i Finland

Rovio er også i ferd med å åpne opp en egen butikk i Helsinki, Finland, for å selge Angry Birds-produkter. Som om det ikke var nok har de også signert en avtale med et finsk filmselskap for å produsere tegnefilmer basert på Angry Birds.

Angry Birds har rett og slett blitt et fenomen som de aller fleste kan relatere til, og ifølge Rovio-sjefen er dette bare begynnelsen:

– Vi forplikter oss til å skape enda mer moro, og å bringe eksepsjonell kvalitet til Angry Birds-fans over hele verden, uttalte Rovio-sjefen Mikael Hed i en pressemelding.

(Kilde: Rovio)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen