iStrike Shuttle kan kontrolleres via din iPhone. (Bilde: Dream Cheeky)

Angrip vennene dine med minihelikopter

iStrike Shuttle slipper baller i hodene på dine utvalgte ofre.

Vi har tidligere testet et minihelikopter som du kunne styre med iPhonen, men nye iStrike Shuttle jekker det hele opp et par hakk.

Med denne lille flyvemaskinen kan du nemlig «angripe» dine intetanende venner eller kolleger, ved å slippe en ping-pong-ball ned i hodet på dem!

Styr med mobilen

Du kan også bruke iPad for å styre det lille helikopteret.
Du kan også bruke iPad for å styre det lille helikopteret.Foto: Dream Cheeky

iStrike Shuttle kan nå en høyde på opptil ni meter, og holder seg i luften på et fullt batteri i cirka åtte minutter. Flyvetiden kan økes ved å fjerne ballen og et hjul for å stabilisere landingen, slik at den totale vekten blir mindre.

Du styrer helikopteret med en app på mobilen, som gir nødvendige kommandoer til maskinen via Bluetooth. Appen inneholder mange brukervennlige maler for både høyre- og venstrehendte.

iStrike Shuttle skal etter planen også få et kamera som kan strømme video og en smart klo for å plukke opp ting. I tillegg er det planer om et slags meldingssystem, hvor ping-pong-ballen åpner seg for å vise en nedskrevet beskjed.

Android-app på vei

Det djevelske minihelikopteret er ment for iPhone og iPad inntil videre, men en Android-kompatibel app skal også være på vei i framtiden.

Selskapet bak maskinen, Dream Cheeky, forsøker å finansiere prosjektet på Kickstarter, slik at helikopteret til slutt dukker opp på markedet. Målet er 30 000 dollar, med 24 dager igjen.

Sjekk ut Kickstarter-videoen til prosjektet:


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen