Angrefrist i Microsofts ”App Store”

Angrefrist i Microsofts ”App Store”

Microsofts oppdaterte versjon av Windows Mobile vil inneholde ”Marketplace”, som gir deg en mulighet for å kjøpe innhold til mobilen direkte fra menyer i telefonen. Nå begynner det å sive ut informasjon om noe av det vi kan vente oss.

Blant annet er det annonsert at Microsoft har knyttet til seg London Design Museum og det amerikanske rådet for motedesignere, som skal sette farge på bakgrunner og temaer du kan laste ned. Senere vil det også komme en temagenerator som lar deg utvikle egne temaer til din Windows-mobil.

Partnere
På CTIA denne uken ble det også annonsert mer enn 25 partnere som stiller seg bak Microsofts Marketplace. Blant disse er Electronic Arts, Facebook, Gameloft, MySpace, Namco, Pandora og Sling Media, skriver Engadget.

Appliaksjonen fra Facebook skal være klar allerede i april, og har blant annet en funksjon for direkteopplasting av video til din veggtavle (Wall).

Angrefrist
Microsoft har også gjort sitt for å gjøre Martketplace mer spiselig for utviklere og sluttbrukere. Blant annet blir det innført en 24-timers angrefrist som lar deg ”returnere” applikasjoner du ikke liker.

I tillegg har Microsoft gått med på å la utviklerne tilby et ubegrenset antall oppdateringer av applikasjonene uten at det koster noe ekstra.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen